×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Select Cars

Clientul

Select Cars este un dealer auto cu sediul în Arad, având ca principal obiectiv vânzarea de autovehicule second hand Premium, importate din Germania, Austria, Belgia, Olanda, Franța și Italia. Prin intermediul acestui brand, vă este pus la dispoziție un stoc permanent de mașini de lux, oferind transparență maximă, kilometri certificați, test vopsea efectuat, dar și asistență pentru obținerea numerelor provizorii.

Construcția brandului

RIP Automobile a avut curajul să meargă mai departe spre obiectivul propus, transformându-se într-un brand de lux, cu un logo și nume nou sofisticat, care dau tonul unei noi înfățisări de brand create. Paleta coloristică predominant aurie, cu un gradient elegant, exprimă evoluția unui design rafinat, care se reflectă în brand refresh-ul de succes.