×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Despre noi

Blackpen este un studio creativ specializat pe dezvoltarea imaginii companiei tale. Formăm o echipă dinamică de tineri creativi, vizionari și pasionați de design, absolvenți în domeniul artelor vizuale și marketing. Considerăm că viața necesită acte de ingeniozitate zilnice, astfel că ne place să stimulăm impulsurile creative în fiecare zi. Semnătura noastră este abordarea antreprenorială îndrăzneață, constantă, corespunzătoare normelor mereu în schimbare și soluționarea autentică, inteligentă în contextul cel mai dificil. Ne caracterizează crearea unor legături între caracteristicile vizuale ale unui produs sau brand și cuvintele descriptive. Situațiile provocatoare de pe piețele actuale sunt cele care ne-au dezvoltat experiența profesională, rigurozitatea și meticulozitatea, în timp ce esența de la baza creativității ne face empatici, receptivi și fermi. Te invităm să arunci o privire la rubrica proiecte pentru un rezumat al portofoliului nostru cuprinzând clienți aparținând României, Germaniei, Italiei, Belgiei, Austriei, Frantei, Spaniei, Chinei și chiar Statelor Unite ale Americii.

servicii

 • > Branding
 • > Graphic design
 • > Interior design
 • > Indoor outdoor printing
 • > Offset and digital printing
 • > Packaging
 • > Web design
 • > Web development
 • > Web hosting
 • > Social media management
 • > Copywrite
 • > Strategy & positioning

BRANDING

Strategia noastră de branding răspunde celor mai simple 5 întrebări: cum, ce, unde, când și cui vrem să transmitem mesajul? Noi ne facem temele, facem cercetările necesare. Aflăm nevoile, obiceiurile și dorințele clienților dumneavoastră actuali și potențiali. Cel mai important, știm ce gândesc ei și clădim pe această bază.

GRAPHIC DESIGN

Pentru noi, designul grafic este artă cu un scop și implică un plan creativ sistematic de a rezolva o problemă și a atinge obiective prin imagini, simboluri, litere. Redăm brandului tău o expresie estetică cu ajutorul unei cărți de vizită, a unui flyer, poster sau personalizării instrumentelor de lucru.

INTERIOR DESIGN

Blackpen alege soluții creative și avangardiste pentru planificarea spațiului și detalierea interioară. Printr-o abordare largă, îmbrățișăm diversitatea, având ca principal obiectiv o calitate superioară a designului întotdeauna în trend.

INDOOR & OUTDOOR PRINTING

S-ar putea să nu fi știut acest lucru, dar există diferite tipuri de print. Depinzând în mare măsură de destinația materialului imprimat, printul de interior și exterior necesită manipulări și tehnici complexe. Serviciile noastre nu se limitează doar la materiale ușor de citit, ci se extind până la bannere de dimensiuni mari și postere de exterior.

OFFSET & DIGITAL PRINTING

Noi știm deja ca oricărui design i se potrivește o anumită gamă de culori și print. În consecință, putem să răspundem oricărui tip de clienți și oricărei mărimi de print offset și digital.

PACKAGING

Blackpen dezvoltă idei rapide, inovative și dinamice pentru clienții noștri în fiecare zi. Spre deosebire de alte tipuri de design, ambalajul produsului este foarte delicat. De aceea, stăpânim cele mai recente trenduri în designul de ambalaj și îmbrăcăm produsul dumneavoastră cu “haine” de ultimă modă.

WEB DESIGN

Serviciile de web design vor fi mereu impecabile. Pagina web a brand-ului tău este poate cea mai importantă expunere a ceea ce reprezintă, e necesar să fie explicită, aerisită și estetic plăcută. Suntem aici pentru îndeplinirea acestor obiective.

WEB DEVELOPMENT

Internetul este calea pe care o luăm în fiecare zi pentru a interacționa cu lumea din jur. Rolul nostru principal ca dezvoltatori web este de a transmite informații cât mai multor persoane. Datorită ritmului rapid al schimbărilor din această industrie, ne asumăm să ținem pasul cu știrile și tendințele dezvoltării web.

WEB HOSTING

Ce mai rămâne de făcut după crearea unui brand și implementarea sa online? Să avem grijă de el, să îi oferim o gazdă. Hosting-ul este încă o sarcină pentru care nu trebuie să te îngrijorezi.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Managementul rețelelor de socializare merge dincolo de postarea actualizărilor pe profilul companiei dumneavoastră. Acesta include, de asemenea, angajamentul față de publicul dumneavoastră și căutarea unor noi oportunități de a crește vizibilitatea și accesibilitatea.

COPYWRITE

Dincolo de imagine și simbol, există și cuvintele. Ne străduim să le alăturăm în cel mai original și unic mod cu putință, să dăm naștere unui tagline sau unui slogan potrivit brandului tău.

STRATEGY & POSITIONING

Strategiile de poziționare pot fi concepute și dezvoltate într-o varietate de moduri, fiind derivate din atributele brandului, cum ar fi tipul de consumator sau chiar concurența. Suntem aici să proiectăm o imagine favorabilă a brandului tău în mintea consumatorului.