×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Filip Agribusiness

Clientul

Filip Agribusiness asigură comercializarea cerealelor și semințelor oleaginoase, precum porumbul, grâul, orzul, orzoaica, rapița si floarea-soarelui, asigurând calitatea mărfii înainte de fiecare tranzacție. Se bazează pe relații foarte bune cu parteneri de încredere, lucrând cu semințe de cea mai bună calitate și oferind fiabilitate, logistică eficientă și servicii agricole cu cele mai bune echipamente.

Construcția brandului

Pornind de la brandul deja existent și binecunoscut Filip Spedition, am adaptat noul brand Filip în funcție de domeniul de activitate, acela al cerealelor și al agriculturii. Floarea-soarelui a fost punctul cheie pe care l-am înglobat în logo atât ca linii, cât și cromatic, păstrându-l mai apoi în toate elementele de brand, precum cartea de vizită, agenda sau website-ul în construcție.