×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Speedline

Clientul

Transportul, manipularea, depozitarea și securitatea materialelor sunt aspectele cele mai proeminente pe care Speedline le stăpânește. Mărfurile transportate la nivel național și internațional sunt în cele mai bune mâini alături de personalul calificat din cadrul Speedline, cu un nivel ridicat al rețelei de distribuție și decizii tactice care implică în principal controlul mărfurilor dumneavoastră și optimizarea căii de livrare.

Construcția brandului

Toate elementele de design ale brandului Speedline au fost bazate pe concepte precum navigație, viteză, eficacitate în transport. Un tipar original a fost dezvoltat și implementat în mod consecvent în toată gama pentru a lega întreg brandul. Nevoia de înțelegere a consumatorului, alături de funcționalitatea și eficacitatea serviciului prestat consolidează o imagine de brand convențională, dar estetică și inspirațională.