×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Sinfarm

Clientul

Sinfarm pune oamenii pe primul loc și sănătatea tuturor. O nouă farmacie care aduce îngrijire medicală accesibilă și convenabilă, Sinfarm se dedică 100% îmbunătățirii nivelului de sănătate al pacienților, oferind un sortiment larg de medicamente, tratamente și servicii farmaceutice. Această farmacie vine în întâmpinarea tuturor cu produse de calitate ridicată și cel mai bun raport preț - calitate, în cele 2 locații existente în municipiul Arad și Chișineu Criș.

Construcția brandului

Nimic nu spune „unic” precum brandingul personalizat pentru al unei farmacii, conceput la modul cel mai profesionist. Acuratețea, limpezimea, estetica sterilă și curată și binecunoscutul simbol al șarpelui sunt principalele elemente care stau la baza conceperii brandului Sinfarm, simbolul șarpelui fiind cel care definește și tipografia logo-ului, precum și multitudinea de elemente ce compun brandul.