×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Eviva Aqua

Clientul

Beneficiile apelor minerale naturale sunt cunoscute pretutindeni. Eviva Aqua produce și livrează apă de o calitate înaltă, purificată și fără adaos de săruri minerale, cu un reziduu sec de doar 68 la 180ºC răspunzând, de fapt, nevoii oamenilor de a beneficia zilnic de un produs microbiologic pur. S-au pus bazele acestei companii a cărei principală activitate este îmbutelierea apei plate provenită din pământ de la mare adâncime, aflată în zona județului Arad, localitatea Șeitin.

Construcția brandului

Brandul Eviva exprimă fluiditate, puritate, prospețime și vitalitate. Începând cu primele idei pentru naming, schițe și research minuțios de logo, și continuând cu identitatea vizuală a acestui nou brand de apă plată, am dezvoltat un produs inovativ, reprezentat cu mândrie de un ambalaj unic. Am creat un pet nou de 600 ml, cu o forma zveltă și suplă, implementat cu succes pe rafturile magazinelor de pe piață. Caracterul blând al acestei ape care te însoțește mereu în orice moment al zilei se regăsește în acest branding nobil.