×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Snooze Coffee

Clientul

Snooze Coffee este cafeneaua concepută într-un spectru care depășește barierele standard, este locul unde atât cafeaua, cât și evenimentele de entertaining sunt la înălțime. Orchestrează-ți diminețile cu acordurile unei cafele excepționale și serile cu cocktailuri răcoroase, toate în locul perfect unde poți medita, poți găsi inspirație și poți chiar lucra în tihnă.

Construcția brandului

Știind că oamenii vin într-o cafenea nu doar pentru a savura o ceașcă de cafea, dar și pentru a se retrage într-o atmosferă primitoare și plăcută, brandingul joacă un rol important în promovarea sa. Detaliile de logo și crearea unei identități vizuale s-au integrat perfect în conceptul cafenelei, alături de unele elemente de design de interior, cum ar fi tapetul tematic care decorează spațiul.