×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Hotel Crișana

Clientul

Crișana are sub egidă un hotel de 3 stele, un restaurant și o sală special amenajată pentru evenimente, în Arad. Hotel Crișana Arad se adresează oaspeților și turiștilor care apreciază confortul și serviciile de primă clasă. Aspectul modern, atât în exterior cât și în interior, precum și designul impresionant sunt atuuri care vor face din șederea ta una reușită și relaxantă, împreună cu preparatele alese din bucătăria restaurantului.

Construcția brandului

Provocarea noastră a fost să reconstruim un brand deja existent, să-i oferim un refresh modern, de actualitate, care să definească perfect locația. Obiectivele de comunicare și de reprezentare au fost bine definite, cu focus pe detalii ale elementelor clasice care au stat la baza brandului. Urmând această strategie, am realizat un nou logo, noi elemente vizuale de design și un website care valorizează clasicismul identității.