×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Urbio

Clientul

Urbio reinventează modul de a trăi bine, inspirat de trendurile imobiliare actuale și viitoare deopotrivă. Profitând de avantajele cotidiene urbane, apartamentele Urbio combină spațialitatea, nevoia de relaxare și funcționalitatea cu beneficiile speciale ale unor imobile cu un standard ridicat de trai, oferind adițional priveliști de ansamblu unice și o intimitate completă.

Construcția brandului

Am construit un brand puternic, bine individualizat, care să convingă și care să valideze poziția de dezvoltator imobiliar nou pe piață. Trăinicia care caracterizează multitudinea de imobile dintr-o clădire este redată printr-un logo puternic, un “U” ce îmbină perfect această caracteristică, cât și detaliul de nume. Liniile și unghiurile drepte oferă o identitate vizuală adecvată întregului brand.