×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Psiholog Adriana Popa

Clientul

Viața este un drum anevoios, însă fiecare poate alege să facă un pas spre propria persoană, împărtășind greutatea care este apăsătoare pentru că o durere împărtășită este pe jumătate mai ușoară. Prin intermediul psihologiei clinice, Psihologul Adriana Popa studiază, evaluează și intervine asupra factorilor psihologici cu relevanţă pentru stările de sănătate și de boală.

Construcția brandului

Un nou brand pe piață, acest cabinet de psihologie își deschide brațele pentru fiecare. Această sintagmă stă la baza identității vizuale oferite, începând cu logo-ul fresh care este definiția unei îmbrățișări sufletești pe care ți-o poate oferi fiecare întâlnire din cadrul sesiunilor de psihoterapie și psihologie.