×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Cofetăria Victor

Clientul

Cu ingrediente sănătoase și naturale, alese special pentru cei care cunosc gustul rafinat al produselor de cofetărie, Victor îți oferă o experiență dulce diferită, cu prăjituri proaspete în fiecare zi. Diversitatea selecției de torturi lucrate manual, personalizate special pentru fiecare ocazie în parte, poate fi o adevărată operă de artă comestibilă, gata de degustare și savurat.

Construcția brandului

Brandul cofetăriei Victor este unul cu tradiție, a avut nevoie doar de o identitate actuală, care să se ridice la înălțimea așteptărilor produselor sale. Așadar am modelat totul în jurul florii de cacao, ingredientul mult iubit și utilizat. Simbolul stilizat și geometrizat dă tonul unui nou brand aerisit, care spune în fiecare zi povești delicioase ale torturilor proaspăt pregătite și confecționate, și nu numai.