×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

A1 Bistro

Clientul

Un nou bistro în Arad cu potențial este A1 Bistro. Fie că vrei să ieși din agitația orașului, să iei o pauză de la drumul istovitor sau pur și simplu te oprești să alimentezi la stația Partener Rompetrol, A1 Bistro te invită și să servești o masă caldă delicioasă! Ți-ai încărcat bateriile și poți porni mai departe la drum!

Construcția brandului

Identitatea acestui brand își are originea în logo-ul creat, care la rândul lui are ca inspirație identitatea autostrăzii A1, pilonul de locație al bistro-ului. Astfel, acest nou local este ușor de recunoscut oricărui călător care traversează autostrada sau ia o pauză de la drumul său. Și cum orice brand nou are nevoie de promovare, s-a investit creativ în cărți de vizită, social media și mai ales materiale promoționale personalizate.