×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Patricia Mureșan

Clientul

Să fii femeie astăzi înseamnă, printre multe altele, să te îngrijești, să acorzi atenție aspectului fizic, iar fața este foarte importantă. Patricia Mureșan este acea profesionistă care îți vine în ajutor cu tratamente faciale din cele mai exclusive, este un make-up artist desăvârșit și o expertă în extensii de gene.

Construcția brandului

Un business de make-up și frumusețe are nevoie de o identitate fină pentru a ieși în evidență pe piața competitivă. Astfel, am preluat aici inițialele numelui clientului, P și M, și le-am stilizat împreună până a rezultat un logo unic pe care l-am personalizat cu o textură aurie specifică domeniului. Am implementat acest element în toată identitatea, carte de vizită, mapă și chiar website și social media.