×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Citymed

Clientul

Centrul medical CityMED vă oferă servicii de asistență medicală de înaltă calitate printr-o echipă de medici și specialiști ai domeniului de activitate. Profitați de servicii de sănătate din cele mai bune, cu costuri reduse, totul chiar în inima comunității dumneavoastră.

Construcția brandului

Prima impresie înseamnă mult, iar reprezentarea vizuală oglindește profesionalismul prin modernitate și estetică. Logo CityMED are la bază două blocuri, unul cu 8 etaje și unul cu 4 etaje, care alăturate și rotite la 45 grade dau o inimă, simbol deseori asociat cu medicina și care are rolul de a transmite și de a sublinia un serviciu dedicat clientului și sănătății sale. Logo-ul a fost primul pas în dezvoltarea identității, urmat de carțile de vizită, pliante, broșuri, mape, bilete de trimitere și mai ales designul de interior al clinicii.