×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Lactate de Pecica

Clientul

Lactate de Pecica este un brand cu tradiție pe piața din vestul României, cu precădere în Arad. Produsele 100% proaspete și naturale sunt din cele mai diversificate și cuprind toată gama de lactate și brânzeturi, cu proveniență din lapte de vacă tot timpul proaspăt, de la fermieri locali.

Rebranding

Un brand cu tradiție necesită o constantă îngrijire și reactualizare. Astfel, Helvetica Milk a devenit Lactate de Pecica, cu o imagine puternic influențată de tendințele actuale de rebranding și conceptualizare. Păstrând totuși elementele originale specifice domeniului, am reconstruit o identitate vizuală proeminentă, cu o gamă variată de elemente, începând de la nume și logo și continuând cu etichetele de produse, postere, bannere, social media.