×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Bioplace

Clientul

“Sănătatea e darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura știe să-l facă.” (Michel de Montaigne). Din dorința de a dărui un stil de viață sănătos, a luat naștere Bioplace, locul unde găsești cele mai benefice produse și remedii naturale, extracte din plante, ceaiuri, alimente bio și tincturi, dar și suplimente și uleiuri esențiale.

Construcția brandului

Brandul Bioplace este inspirit profund din natură. Culoare, nume, font, forme, logo, totul începând de la nuanțele de verde folosite, un gradient viu și proaspăt, până la întregul logo și identitate. Organicul a fost cuvântul de ordine în procesul de creație, iar frunza contopită cu simbolul pinului de locație este reprezentarea concretă a acestui brand.