×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Hotel Xemar

Clientul

Hotel Xemar și-a deschis porțile pentru clienții săi începând cu data de 1 Octombrie 2006 și este situat pe artera principală de intrare în Arad dinspre Timișoara, în apropierea podului Traian de peste râul Mureș. Sunteți invitați să vă cazați și să vă simțiți ca acasă în camere single, duble, triple sau suite, cu numeroase facilități.

Construcția brandului

Pentru a fi la curent cu ultimele tendințe de consum, rebranding-ul strategic a fost necesar. Trăsătura principală a fost eleganța, prin alegerea unei cromatici care îmbină perfect auriul cu un albastru închis spre indigo și o siglă clasică și puțin sofisticată. Am comunicat mai departe aceste trăsături prin materiale promoționale, cât și elemente care fac parte din viața hotelieră.