×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Mobivo

Clientul

Fie că ai nevoie de un scaun nou pentru living, o masă elegantă de bucătărie sau o comodă care să te ajute să-ți organizezi lucrurile mai bine, poți conta pe Mobivo pentru a crea exact ce-ți dorești. Mobivo garantează unicitatea piesei tale de mobilier, precum și întegrarea perfectă în ambient. Realizat cu minuțiozitatea și o estetică deosebită, fiecare proiect poartă semnătura unui lemn de calitate.

Construcția brandului

Fiind un brand de mobilier și creații ambientale din lemn, am creat o identitate geometrică, puternică și lizibilă. Asemeni colțurilor și muchiilor drepte ale unui blat de lemn, am construit literele care compun numele brandului, siglă ce definește toate elementele de design ce se impun în paleta de brand, oferind o față și valoare identității.