×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Nutrismile

Clientul

Promovarea nutriției și a stilului de viață sănătos, fără pastile și remedii minune este la mare căutare în zilele noastre. La Nutrismile ai parte de alcătuirea unei diete personalizate, de calculul necesarului caloric şi repartiţia caloriilor şi a principiilor nutritive pe mese, dar și de noțiuni de bază privind anatomia și fiziologia digestiei.

Construcția brandului

Zâmbetul merge mână în mână cu fericirea unei alimenții corecte și a unui corp sănătos. Astfel a apărut numele brandului, din “nutriție” și “smile”. Mai departe, am considerat că simbolul perfect pentru o dietă reușită neapărat trebuie să îl reprezinte fructul de avocado. La final, am îmbrăcat totul într-un verde gradient pentru a definitiva zilele sănătoase de care ai parte cu Nutrismile.