×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Yupiee

Clientul

Dacă ești în căutare de activități preferate de cei mici, la Yupiee găsești exact ce ai nevoie. Începând de la tobogane gonflabile și trambuline pentru copii și chiar și picturi pe față vesele, petrecerea copilului tău va fi una reușită și interactivă, jocurile gonflabile și toboganele transformând orice spațiu într-o zonă de super distracție pentru copilul tău și gașca lui.

Construcția brandului

Când te gândești la bucuria unui copil, te gândești la tobogane, joacă afară, culori și desene și acel sunet de fericire maximă, “yupi”. Am luat aceste elemente și le-am integrat într-un logo drăguț și voios, colorat, reprezentând un tobogan, cu un nume exact așa cum îl auziți, “yupiee”. Orice părinte va recunoaște cu ușurință un brand dedicat distracției copilului său!