×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Green House

Clientul

Un nou loc minunat departe de agitația orașului, unde poți organiza petreceri, aniversări, evenimente, dar și vestitele party-uri de burlaci și burlăcițe, îl regăsești de acum la Șofronea, în Arad. Anotimpul călduros îți oferă momente de relaxare la plajă și piscină, băuturi răcoritoare și meniuri alese, iar dacă nu ai chef să pleci acasă, ești invitat să te cazezi într-una din camerele puse la dispoziție de pensiunea Green House.

Construcția brandului

Principalele teme care au dat viață acestui brand au fost piscina, petrecerile și pensiunea. Toate cele 3 au fost încorporate într-un logo vesel, format din linii colorate adecvat care să redea clar și concis fiecare caracteristică: cabana, distracția și relaxarea la piscină, elemente care se reflectă în tot procesul de design aplicat acestui brand.