×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Starcount

Clientul

În calitate de firmă de contabilitate, Starcount furnizează servicii specializate, asistență și consultanță fiscală, expertiză și salarizare, conform necesităților individuale ale fiecărui client. Starcount Accounting îndrumă cu succes firma ta în scopul realizării obiectivelor prestabilite, proiectelor inovative și provocărilor.

Construcția brandului

Odată stabilit numele brandului, Starcount, provenind din juxtapunerea echivalentelor în limba engleză ale celor 2 cuvinte “stea” și “contabilitate”, am identificat cu succes elementele cheie pentru definirea logo-ului, și anume steaua și registru contabil. Acuratețea, geometria și precizia se regăsesc în transpunerea siglei în toate piesele de branding ce compun identitatea acestei firme de contabilitate.