×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

FDR

Clientul

FDR Transolution stabilește constant rețele optimizate în transportul terestru național și internațional. Buna reputație, satisfacția clienților și angajaților, dezvoltarea sustenabilă a întregii societăți sunt esențiale pentru FDR. Cu ajutorul soluțiilor integrate de transport la nivel european, veți beneficia de avantaje importante în ceea ce privește dezvoltarea și acoperirea zilnică a cererii piețelor din regiune.

Construcția brandului

Un logo simplu este o decizie bună dacă afacerea sau brandul sunt noi și trebuie prezentat numele. Ne-am asigurat că numele este suficient de scurt pentru a profita mai departe de un design simplu și obiectiv, alegând un acronim care să conțină inițialele beneficiarului, stilizat și încorporat în format unui camion. Am creat un font care să surprindă esența brandului.