×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Restaurant Veranda

Clientul

Restaurantul Veranda vă oferă un repertoar culinar nou de preparate moderne, gata să satisfacă și cele mai exigente cerințe. Fiind amplasat într-o locație frumoasă si liniștită pe malul râului Mureș, atmosfera îmbietoare și oferta de meniuri delicate ale localului vă așteaptă să petreceți momente gustoase desăvârșite.

Construcția brandului

Brandul care definește restaurantul rezonează cu clienții care-i trec pragul și creează o valoare vizuală memorabilă, care îi convinge să revină în continuare la experiența oferită. În linii minimaliste industriale, logo armonizează cu ambientul interior și se reflectă în toată identitatea vizuală și caracteristicile pe care le prezintă localul, creând o reputație care durează.