×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Helvetica Group

Clientul

Înființată în 2001, Helvetica Group este o companie ce activează pe piaţa românească de import, distribuţie și depozit de produse alimentare congelate. În toţi anii de existență, compania şi-a mobilizat competenţele şi energia pentru a oferi clienţilor săi şi consumatorilor o gamă cât mai completă de produse de calitate şi servicii profesioniste.

Construcția brandului

Orice companie cu tradiție merită și necesită câte un rebrand din când în când pentru a se menține prezentă pe piață și vizual. Un upgrade al fonturilor ce compun logo-ul, precum și un nou simbol redau o imagine îmbunătățită a brandului și reflectă creșterea constantă a business-ului. Designul de website a fost ultima provocare dusă la îndeplinire cu succes.