×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Astra Shine

Clientul

Astra Shine și-a urmat încă de la început misiunea de a a duce cele mai bune servicii de curățenie personalizate pentru fiecare client, participând cu onoare la procesul de dezvoltare al clienților cărora le trece pragul. Este o firmă care se bazează deplin pe integritate, respect, implicare în relația cu clienții și angajații, adaptabilitate, proactivitate, profesionalism și performanță.

Construcția brandului

Am pornit de la ideea de promovare și implementare profesională și concretă a identității acestui brand de curățenie industrială și nu numai. Litera A din numele brandului a fost stilizată și transformată într-un simbol veritabil și puternic, alături de definiția simbolistică a curățeniei, și anume steluțele aurii. Elementele care definesc curățenia transpuse în acest logo se regăsesc în toată identitatea vizuală, începând de la materiale promoționale, până la personalizarea uniformelor.