×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Outline

Clientul

Acest birou de arhitectură reflectă cercetarea continuă a problemelor arhitecturale domestice contemporane cu scopul de a crea tipologii noi, convingătoare și comode. Colaborările cu diverși designeri și ingineri lărgesc înțelegerea oportunităților prezentate de orice provocare de proiectare care să se poată integra perfect în contextul natural.

Construcția brandului

Termenul “outline” înseamnă contur, schiță, a trasa în linii mari un plan, un viitor concept. S-a dovedit a fi numele perfect redat acestui brand, plecând de la premiza că a face arhitectură înseamnă a desena linii pentru a crea forme sau structuri unificatoare, pătratul fiind forma de la care am plecat. Astfel am creat un brand concis și memorabil, cu o identitate vizuală în consecință.