×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Epil Evolution

Clientul

Centrul Epil Evolution situat în Arad, dar și în Timișoara, este specializat în epilarea definitivă cu laser Dioda cu o putere de 6000 Watt, capabil să scoată rădăcinile firelor de păr chiar în timpul ședințelor. Profesionalismul și rezultatele vizibile încă de la prima sedință, împreună cu eliminarea foliculitei și pilozității excesive sunt câteva din avantajele care stau la baza acestui centru inovativ.

Construcția brandului

Păstrând ideea de bază, am pornit un rebrand creativ conturat în jurul simbolului firului de păr pe care l-am stilizat și l-am împletit cu inițialele numelui, cei 2 “E”, rezultând un logo modern și elegant, care reflectă nivelul înalt, de calitate al serviciilor oferite.