×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Alexandra Andreia

Clientul

Micropigmentarea, tatuarea și întreținerea sprâncenelor presupune mai mult decât crearea unei forme perfecte. Secretul constă în înțelegerea în detaliu a personalității și a identității persoanei cu care lucrezi, pentru că forma sprâncenelor poate fi păstrată, dacă este corectă, pentru tot restul vieții. Alexandra Andreia îți oferă pasiunea și răbdarea care nu poate duce decât la un rezultat remarcabil.

Construcția brandului

Am creat o identitate pornind de la inițiala numelui, respectiv litera A, pe care am modelat-o și am finisat-o în contopire cu linia care simbolizează sprânceana. Brandul organic, modern și stilistic este definit, pe lângă logo, de cartea de vizită, flyer și alte elemente care completează un pachet de brand.