×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Tiny Stove

Clientul

Această mini-sobă este mai mult decât o sursă de căldură, este o parte esențială a unei Tiny House. Fiecare picătură de energie contează într-un spațiu mic, astfel că această sobă este proiectată să fie extrem de eficientă, folosind un combustibil minim pentru a încălzi casa ta și chiar a găti mesele tale zilnice. Folosind doar cele mai bune materiale soba dumneavoastră nu arată doar frumos, ci si funcționează perfect.

Construcția brandului

Pentru a oferi o identitate acestui brand, am conturat totul în jurul obiectului sobă, atât simbolul, cât și trasarea numelui, care, în transpunerea sa, poartă semnătura design-ului sobei. Materialitatea care definește produsul a inspirat cromatica, un galben de foc și un albastru metalic. Toate aceste aspecte formează o identitate regăsită în toate materialele de prezentare.