×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Casa Regal

Clientul

Casa Regal oferă servicii profesionale și caută soluții imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigențelor clienților. La biroul companiei vă așteaptă oameni bine pregătiți și informați, specialiști instruiți în domenii diverse, mereu la dispoziția dumneavoastră. În trei cuvinte, această companie s-ar putea caracteriza prin profesionalism, seriozitate, promptitudine.

Construcția brandului

Pornind de la cele două cuvinte care formează numele companiei, am trasat simbolurile definitorii cu care acestea se identifică. Seria de linii întrerupte alcătuiesc casa precum un labirint, în timp ce “regal”-ul este reprezentat simplu și concis de elementul care încoronează casa, și anume coroana. Mai departe, am oferit un mic refresh modern unui brand consolidat pe piață.