×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

E-Sys

Clientul

E-Sys vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii destinate domeniului instalațiilor electrice. De la montaj instalații electrice (case, blocuri de locuințe, spații comerciale și birouri), montaj tablouri electrice, instalații de împământare, contoare pasante monofazice și trifazice, sisteme de degivrare, până la montajul sistemelor de încălzire electrică în pardoseală, firma dispune de autorizația necesară în toate aceste servicii.

Construcția brandului

Fiind un brand existent pe piață, clientul a simțit nevoia unui refresh, o îmbunătățire de logo și implicit de identitate. O retușare fină a caracterelor care formează numele brandului a fost principala schimbare, urmată de îmbunătățirea elementelor de design ce alcătuiesc logo-ul. Cromatica și diversele inserții de design au fost adaptate specificului instalațiilor electrice.