×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

LPC

Clientul

Lucor Premium Construct face din locuința ta casa visurilor tale, o adevărată operă de artă cu care să te mândrești și în care să te simți cu adevărat ca acasă. Având soluțiile pentru orice problemă întâmpinată sau pentru orice idee de reamenajare, LPC execută lucrări de construcții conform unor proiecte bine stabilite, cu o echipă formată din  profesioniști cu inițiativă de dezvoltare.

Construcția brandului

În realizarea logo-ului acestui brand, am îmbinat numele companiei cu industria din care face parte și am obținut un acronim LPC (Lucor Premium Construct) geometrizat care reflectă zona de construcție și pereții unui imobil. A rezultat un LPC Construction Company solid, robust, care exprimă trăinicia și calitatea construcțiilor oferite de această companie.