×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

La Femmé Studio

Clientul

Studioul de machiaj al Aurei se bazează pe simțul culorii, al simetriei, al formei, dar și al esteticului. Creativitatea și excelența sunt dobândite prin îmbinarea nuanțelor în funcție de culoarea ochilor sau a fizionomiei. În studioul La Femmé vei găsi mereu un makeup artist fin observator, care va oferi cea mai bună opțiune în materie de machiaj și totodată vei beneficia de comunicarea necesară.

Construcția brandului

În domeniul machiajului, identitatea de brand trebuie să fie la fel de aspectuoasă precum brandul pe care îl reprezintă. Talentul și priceperea trebuie să se reflecte dintr-o privire printr-un logo frumos, atât din punct de vedere constructiv, cât și cromatic sau expresiv. Liniile fine și subțiri compun o siglă elegantă și suavă, dar și un nume destinat publicului căruia se adresează domeniul.