×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Steam Time

Clientul

Spălătoria ta mobilă cu aburi este aici! Serviciile Premium de curățare cu aburi a mașinii tale, canapelelor sau covoarelor sunt o alternativă la curățarea și spălarea tradițională cu apă. Steam Time este un concept inovativ și eficient, permițând deplasarea în orice locație solicitată de client, oferind și servicii de detailing auto, igienizare instalație de climatizare, curățare și tratare a tapițeriilor de piele.

Construcția brandului

Identitatea Steam Time a plecat de la o viziune jucăușă și plină de culoare. Am creat un logo vioi care constă într-un font la fel de jucăuș, lângă care am alăturat o pictogramă care să reprezinte aburul. Designul este îmbrăcat în două culori vesele, un portocaliu și un albastru ciel, pentru a putea transmite agilitatea și vigoarea care caracterizează acest brand de igienizare mobilă.