×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Bake Me Happy

Clientul

Dacă ai poftă de ceva dulce, ești așteptat cu o varietate de produse de patiserie și brutărie, proaspete și aburinde, torturi, brioșe, dar și multe alte bunătăți. Bake Me Happy este patiseria ghidată după angajamentul de a livra ce e mai bun și mai calitativ, pentru a-ți răsfăța toate simțurile, într-un mod mai tradițional și mai homemade.

Construcția brandului

Am conturat un branding fin, dar jucăuș în același timp, pornind de la numele Bake Me Happy, cu un logo comprimând inițiala B, 2 elemente din bucătăria patiserului, respectiv sucitorul și telul, și boneta. Cromatica face parte și ea din dulcele stil al unei brioșe pufoase, cu un roz pudră și un violet din aceeași paletă de culori. Am creat cartea de vizită, cutia de prăjituri, dar și partea de online, social media și un landing page teaser.