×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Azur Solar

Clientul

Este timpul să preiei controlul asupra costurilor cu energia electrică prin integrarea tehnologiilor de eficiență energetică. Azur Solar îți pune la dispoziție panouri solare de ultimă generație, sisteme fotovoltaice care asigură în același timp drumul către independență energetică și aduce beneficii financiare maxime, dar și beneficii pentru mediul înconjurător.

Construcția brandului

Ce presupune alimentarea corectă și propice a unui panou fotovoltaic? Noi spunem că totul se bazează pe un soare galben și un cer senin albastru, astfel luând naștere Azur Solar, albastrul cerului + soarele. Mai departe, trecând de morfologie, am definit o formă și un logo, și anume un cerc albastru în care am integrat simplu și elegant cele 2 cuvinte care alcătuiesc numele, rezultând un brand curat și de actualitate.