×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Pensiunea Lunca

Clientul

Dacă tânjești după o oază de liniște, în sufletul pădurii, pe malul Mureșului, departe de forfota urbană sau pur și simplu ai poftă de un preparat nemaipomenit de gustos, hai #lapădure. Pensiunea Lunca este locul care îți oferă o terasă de excepție, un loc de luat masa, verdeață multă unde copilul tău poate zburda nestingherit și o pensiune de 3 margarete de top!

Construcția brandului

Am transformat acest brand deja existent într-unul fresh, curat și bine conturat. Prin stilizarea geometrică a frunzei de stejar și implementarea unui font fluidizat asupra numelui Lunca am obținut un logo autentic, în armonie cu natura. Mai departe, această comuniune a fost evidențiată și prin cromatică și dezvoltarea întregului pachet de branding, fie meniul, o carte de vizită sau chiar panouri informative pentru Parcul Natural Lunca Mureșului.