×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Sistema

Clientul

Dezvoltarea în domeniul sistemelor termice de încălzire și răcire prin pardoseală, cu radiatoare și sisteme de aspirație centralizată este ceea ce definește Sistema. Pe lângă produsele necesare, Sistema oferă și consultanță cu ajutorul unei echipe de oameni profesioniști, responsabili și ideal capabili să se ridice standardelor cele mai înalte.

Construcția brandului

Designul unui logo, crearea unei identități și brandingul au roluri care împreună formează imaginea unei companii. În cazul Sistema, acestea s-au bazat pe două elemente principale: tubulatura specifică sistemelor de încălzire și reprezentarea coloristică a naturii și lucrurilor aerisite, în general.