×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Reststop

Clientul

Reststop este o aplicație mobilă deținută de o companie belgiană care vine în ajutorul călătorilor la drum lung, cu autoturismul sau în regim de transport național și internațional. Atunci când ești în tranzit, Reststop îți găsește cele mai apropiate parcări securizate dedicate atât autoturismelor, cât și camioanelor, autobuzelor sau altor vehicule de mari dimensiuni.

Reîmprospătarea brandului

Am creat o identitate pentru această parcare securizată, dar și un logo independent pentru aplicația mobilă. Inspirația am regăsit-o în elementele ce definesc o parcare de pe o autostradă, cum ar fi șoseaua, drumul, curbele, iar aceste elemente au îmbrăcat inițiala brand-ului, R-ul din Reststop.