×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Briteon

Clientul

Briteon vine cu o ofertă complexă de servicii aferente, de la servicii de curățenie, suport, mentenanță tehnică, D.D.D., până la peisagistică, piscine, catering și securitate, în regie proprie și prin parteneri, în toată România. Îngrijindu-se de lucrurile vizibile, Briteon amplifică valoarea spațiilor companiei dumneavoastră.

Construcția brandului

Cele două lucruri primordiale pe care trebuie să le emită identitatea unei companii de curățenie sunt eficiența și încrederea. Briteon provine din termenul englezesc “bright” care reprezintă tocmai eficiența curățeniei, termen pe care l-am estetizat lingvistic pentru ușurința tuturor și care și-a pus amprenta pe întregul brand.