×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Property Lab

Clientul

Știm că procesul de a achiziționa o locuință sau o proprietate poate fi anevoios. De aceea te poți baza negreșit pe Property Lab, agenția imobiliară care analizează chimia fiecărei proprietăți și face mult mai ușoară vânzarea sau cumpărarea acesteia. Trebuie doar să ai încredere.

Rebranding

Una din cele mai dificile provocări în rebranding vine cu un logo și un tagline care să se întrepătrundă perfect și să fie statornice. Simbolul P este o monogramă, iar forma pătrată și colțuroasă în care este încadrat definește cel mai bine o încăpere sau o construcție. Odată stabilit acest aspect, identitatea preia contur de la sine, iar o carte de vizită sau o broșură nu fac excepție.