×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Fit Academy

Clientul

Mișcarea este una din principalele nevoi zilnice de a ne menține sănătoși. Fit Academy respectă corpul uman și sănătatea fizică și pune la dispoziție aparatură de ultimă generație, săli specifice fiecărei activități de grup, dar și cei mai profesioniști antrenori, totul într-un mediu relaxant și confortabil.

Reîmprospătarea brandului

Colaborarea cu Fit Academy a început printr-un brand refresh care se impunea actual. A fost o încercare de a reflecta o imagine mai actualizată a companiei, cu mici modificări de culoare și tipografie. De asemenea, dezvoltarea în mediul social este un proces constant de care ne ocupăm, împreună cu implementarea unui design concret în fiecare material promoțional pe care îl realizăm.