×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Pensiunea Izbucul Tăuz

Clientul

Cauți un loc de relaxare deosebit, departe de freamătul orașului, în mijlocul naturii? Îl vei găsi în Gârda Seacă, la Pensiunea Izbucul Tăuz, unde natura sălbatică adăpostește o cabana prietenoasă, din lemn, cu condiții de cazare de top. E exact ce ai nevoie când dai o fugă cu prietenii sau familia la munte.

Construcția brandului

Am arătat prin acest brand cum se poate transforma o viziune de business în ceva palpabil. Am oferit o identitate, o imagine care a atras clienți, respectiv turiști, am dezvoltat comunicarea cu aceștia via social media. A fost important ca mediul natural de la care a pornit acest proiect să fie implementat în orice element vizual.