×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Opticlinic

Clientul

Opticlinic este un cabinet optometric și oftalmologic specializat pe îngrijirea sănătății ochiului și analiza sistemelor vizuale aplicabile pentru defecte sau anomalii, precum și diagnosticarea medicală și gestionarea bolii oculare. Totodată, oferă și o gamă largă de rame de firmă și lentile specifice fiecărui ochi.

Construcția brandului

Misiunea noastră a fost să creăm cea mai reprezentativă identitate, de o estetică excepțională, care, bineînțeles, a rezultat din simbolul unic al ochelarilor, în liniile cele mai fine și minimaliste. De aici încolo, am dezvoltat un ghid pe care l-am urmat în tot ce am realizat, obținând un aspect consistent și profesionist.