×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Daiconi

Clientul

Când alegi o sticlă de vin de calitate, poți primi mai mult decât o licoare de savurat în momente speciale. Vinul din gama Daiconi îți aduce tradiția vechilor podgorii ale Minișului din județul Arad. Mai mult, Daiconi continuă această tradiție a vinurilor nobile, oferind iubitorilor de vin o selecție exclusivă a celor mai expresive soiuri.

Reîmprospătarea brandului

Logo-ul Daiconi e reprezentat de un soldat din secolul XIX furând un cal. Amprenta noastră s-a pus prin intermediul unui brand refresh constând într-o mai bună definire a liniei de construcție a logo-ului, o nouă imagine care poate fi regăsită în broșură și mai ales în noile etichete îmbunătățite diferitelor soiuri de vin.