×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Tehnosad

Clientul

Tehnologia agricolă a luat naștere în ultimii ani datorită nevoii fermierului român de a obține producții agricole din ce în ce mai bune, care să se ridice la standardele europene pe piața utilajelor agricole. Cele mai optime soluții sunt garantate privind îmbunătățirea performanțelor din ferma dumneavoastră.

Construcția brandului

Un brand trebuie să reprezinte ceva pentru cineva. Agricultura românească reprezintă un mod de trai al poporului român și, prin urmare, devine viabilă investiției de a construi un brand în această geografie. Eforturile de branding au fost fructuoase, cu o puternică inspirație în natură, în câmpul brăzduit și în amprenta pe care un plug o lasă.