×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Din Ograda Noastră

Clientul

De la libertatea de mișcare și furajul 100% natural și până la ambient, totul reproduce cele mai bune condiții biologice și tehnologice pentru obținerea unui pui de o calitate excepțională, similar cu cel tradițional din curtea oricărui țăran. Puiul Din Ograda Noastră este controlat și verificat sanitar, livrat la standarde superioare de prospețime.

Construcția brandului

Indiferent de domeniul pe care activați, comercializarea unui produs agricol sau lansarea unui site web al unei ferme, o identitate vizuală profesională este esențială. Astfel, trendul actual în stil american se regăsește în fiecare element ce compune logoul Din Ograda Noastră, la fel și în restul componentelor identității vizuale.