×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Salt & Pepper

Clientul

Un restaurant mai aparte în Arad este Salt & Pepper. Sunteți invitați să experimentați o selecție divină de preparate, deserturi senzaționale și cocktail-uri elegante. Bucătari talentați au creat o gamă largă de opțiuni de luat masa din care se poate alege, folosind ingrediente proaspete, cu inovație și fler.

Construcția brandului

Un brand este mai mult decât o siglă, cuprinde experiența generală a mesei la restaurant. Începe cu o idee de bază care motivează afacerea, cum ar fi identificarea unui ingredient în numele localului, sarea și piperul fiind protagonistele aici. Aspectele vizuale derivate susțin mai departe stilul brandului, exemplul clasic fiind meniul.