×

BINE AI VENIT LA BLACKPEN DESIGNS

Blackpen creează, dezvoltă și promovează imaginea afacerii tale. Vei regăsi în portofoliul nostru clienți locali, internaționali și chiar de peste ocean, care și-au pus toată încrederea în noi și au triumfat. Obiectivul nostru se reflectă în eficiență, creativitatea fiind combustibilul perfect pentru impactul real al fiecărui brand pe care ne-am pus amprenta.

[email protected]

Telefon: +40 752 55 66 55

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Maxximus 1607

Clientul

Magazinele Maxximus 1607 te invită să redescoperi eleganța și rafinamentul stilului vestimentar masculin. Cu peste 300 de modele de costume de ceremonie pentru bărbați, cele 5 locații din Arad, Timișoara, Oradea, Deva și Zalău îți pun la dispoziție o varietate aleasă de produse vestimentare de ceremonie, business, smart casual și accesorii pe măsură.

Construcția brandului

Promovarea și publicitatea constantă și puternică e rețeta ideală pentru un brand vestimentar, iar ingredientele le cunoaștem deja pe de rost. Experiența dobândită ne demonstrează că nu mai avem nevoie de cântar, un banner sau o campanie Maxximus on point este degustată cu succes, iar satisfacția vizuală e inegalabilă.